Vi söker OVK och injusterare

Vi söker en OVK-besiktningsman/Injusterare. Vi har lång och och bred kompetens inom flera områden såsom ventilation och kyla. Vill du vara med i ett team som består av en sammansvetsad grupp med nära samarbete med varandra så kommer du trivas utmärkt!

 

Vem är du? 

Vi söker dig med teknisk utbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet. Du har ett stort intresse av ventilationsteknik och gärna kompetens inom el, rör, styr- och reglerteknik. Du har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har även god datorvana och B-körkort.

Som person är du engagerad i ditt arbete, gillar att träffa kunder och fokuserar på kvalitet och god service.

Vidare är du ansvarsfull, pålitlig och trygg i ditt arbete. Du hittar lösningar på utmaningar som kan uppstå i det dagliga arbetet och du trivs lika bra med att arbeta i team som självständigt. Hos oss värderas dina personliga egenskaper högt. Vi uppskattar kollegor som kommer med egna initiativ och som strävar efter att göra sitt bästa varje arbetsdag.

Vad kan Effektservice och Effektbolagen erbjuda dig? 

Vi drivs av att förbättra samhället och miljön för våra kunder. Hos oss är samarbete, passion och personlighet avgörande och tillsammans gör vi skillnad.

Vi erbjuder dig ett mycket varierande arbete med nya utmaningar och stor möjlighet att kunna påverka din egen och vår gemensamma utvecklingsresa.
Michael Almeida

VD / Projektledare
Effektbolagen
kontakta oss

Fler lediga tjänster