Vi söker servicetekniker

Är du vår nya medarbetare? 

Är du intresserad av teknik och brinner för att underhålla våra kundrelationer? Då är det kanske dig vi söker! Vill du vara med och utvecklas med oss och samtidigt vara en del av Effektbolagen? Nu söker vi en ansvarsfull servicetekniker till Effektservice i Göteborg. 


Hur kommer ditt uppdrag att se ut? 

Som servicetekniker blir du ansvarig för en del av våra kunders fastigheter där du förväntas ta ett helhetsansvar för tekniskt drift.

Du arbetar gemensamt med kunden gällande tillsyn/skötsel, avhjälpande underhåll  samt utförande av servicebeställningar. En del av ditt arbete innebär att återrapportera till kund, detta är oftast den viktigaste delen samt att ha bra dialog med våra kunder.

Det är genom ditt engagemang och kundens förtroende för oss som gör att vi behåller och utvecklar våra kundavtal. Det är även viktigt att du kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter och arbetstid.

Du kommer vara en del av ett företag som ”bara gör det”.

Våra team består oftast av servicetekniker, koordinatorer och serviceledare.

Vem är du? 

Vi söker dig med teknisk utbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet. Du har ett stort intresse av ventilationsteknik och gärna kompetens inom el, rör, styr- och reglerteknik. Du har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har även god datorvana och B-körkort.

Som person är du engagerad i ditt arbete, gillar att träffa kunder och fokuserar på kvalitet och god service.

Vidare är du ansvarsfull, pålitlig och trygg i ditt arbete. Du hittar lösningar på utmaningar som kan uppstå i det dagliga arbetet och du trivs lika bra med att arbeta i team som självständigt. Hos oss värderas dina personliga egenskaper högt. Vi uppskattar kollegor som kommer med egna initiativ och som strävar efter att göra sitt bästa varje arbetsdag.

Vad kan Effektservice och Effektbolagen erbjuda dig? 

Vi drivs av att förbättra samhället och miljön för våra kunder. Hos oss är samarbete, passion och personlighet avgörande och tillsammans gör vi skillnad.

Vi erbjuder dig ett mycket varierande arbete med nya utmaningar och stor möjlighet att kunna påverka din egen och vår gemensamma utvecklingsresa.Michael Almeida

VD / Projektledare
Effektbolagen
kontakta oss

Fler lediga tjänster