Lediga tjänster

Vi söker dig!
Lediga tjänster

Jobba med oss

Vill du jobba i en spännande bransch där du som individ har utrymme att utvecklas?
Vår ambition är att vara västkustens trivsammaste företag.
Förutom att leverera tjänster av högsta kvalitet till våra kunder får du även chansen att ta del av teamkänslan och mycket roligheter

Visste du att en genomsnittssvensk är på jobbet 99 117 timmar av sitt liv? 
Passa på att investera några av dessa timmar i oss - det kommer ge effekt direkt!
Se lediga tjänster

Se vår after work film 

Lediga tjänster

Våra medarbetare

Vår viktigaste resurs - hur upplever dom att jobba hos oss?
Ända sedan jag var liten har folk sagt att jag är en kylig snubbe. Det stämmer, jag älskar allt från snöbollar till frusna margaritor. Döm om min förvåning när jag blev erbjuden jobb på EB kylservice! Nu tar jag det kallt varje dag.

Bert Karlsson

Ända sedan jag var liten har folk sagt att jag är en kylig snubbe. Det stämmer, jag älskar allt från snöbollar till frusna margaritor. Döm om min förvåning när jag blev erbjuden jobb på EB kylservice! Nu tar jag det kallt varje dag.

Bert Karlsson

Som anställd på Effektbolagen så har jag verkligen tagit ett steg till i min karriär. Arbetet är omväxlande och gör att jag alltid får hålla mig på tårna!

Eilert Stenshult

Spontanansökan?

Vi tycker alltid det är kul att komma i kontakt med drivna och ambitiösa människor - hittar du inte den tjänst du söker? Tveka inte att höra av dig så träffas vi gärna över en kopp kaffe!
Kontakta oss